365 nachten thuis proefslapen - "Niet Goed = Geld Terug"

Uitproberen in uw eigen slaapkamer. Exclusief bij LivingComfort. Meer info

Wat de Consumentenbond van het Energy+ matras vindt?

  • Hoge levensduur
  • Goede veerkracht
  • Persoonlijk ligcomfort

Wat zijn de bevindingen van de Consumentenbond van het Energy+ matras op basis van haar testresultaten?

Gaat lang mee. Gedurende 8 tot 10 jaar weinig verandering van hoogte, hardheid en lichaamsondersteuning, en geen schade.

1. Komt goed uit de levensduurtest.

Onze toelichting: Na afloop van de zware levensduurtest heeft het matras nauwelijks een verandering ondergaan. Dat is goed nieuws want u wilt natuurlijk lang van uw aanschaf genieten. U kunt er op rekenen dat het Energy+ matras bij normaal gebruik en onderhoud voor ten minste 10 jaar onbezorgd gebruik zorgt. Vochtopbouw en schimmelvorming verkorten de levensduur van een matras aanmerkelijk. Door te kiezen voor de optie ClimaBest Protector krijgen deze ongewenste elementen geen vat meer op uw matras.

2. Goede veerkracht

Onze toelichting: Elasticiteit of veerkracht is een van de belangrijkste eigenschappen van een matras. Wanneer u gaat liggen, moet het matras meteen vervormen. Uitstekende delen van het lichaam zoals schouders en heupen moeten gedeeltelijk kunnen wegzinken. Wijkende delen, zoals de taille bij veel vrouwen moeten worden ondersteund. Door de combinatie NASA traagschuim en pocketveren past het Energy+ matras zich uitstekend aan uw lichaamsvormen aan. Daarbij wordt rekening gehouden met uw lengte en lichaamsgewicht.

3. Ligcomfort is persoonlijk

Onze toelichting: Een belangrijk aspect van een matras is het ligcomfort. Ook al biedt een matras technisch gezien de perfect oplossing, wanneer u er niet lekker op ligt is de liefde snel voorbij. Het aspect ligcomfort kan de Consumentenbond voor u niet testen. Dat doet u bijvoorbeeld thuis door 365 nachten gratis proef te slapen op het Energy+ matras. Daarom heeft de Consumentenbond het Energy+ matras tot kooptip uitgeroepen.

Consumentenbond Kooptip.

Het Energy+ matras is niet alleen maar goed getest op levensduur en veerkracht. De Consumentenbond adviseert: Ga eerst proefslapen. En aan dit advies geven wij gehoor. Wanneer u bij Energy+ bestelt, gaat u altijd eerst 365 nachten gratis thuis proefslapen.


Beoordeling over het Energy+ matras op Consumentenbond.nl

Reeds meer dan 157.000 slapers gingen u al voor op het Energy+ matras. Ook op trustpilot hebben al vele honderden gebruikers het Energy+ matras met een 9+ beoordeeld. Ook gebruikers van het Consumentenbond forum lieten hun stem horen over de kwaliteit van het Energy+ matras op de website van de consumentenbond.

"Heel fijn matras, niet te zacht en niet te hard. Goede ondersteuning. In zomer redelijk warm, maar niet storend. Slaap er heerlijk op en rust goed uit. Kussen dat ze erbij verkopen heel fijn. Een jaar in bezit."

D. Bakker -  Consumentenbond.nl

 

Matras Keuzehulp

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Actieprijs: Deze week tot wel €400 korting op het Energy+ matras

Bestel direct

Onze showrooms

Persoonlijk advies en proefliggen in één van onze 13 showrooms in NL en BE

Zoek een showroom in de buurt

Cisca

Cisca

Showroomhouder Tilburg

Tel: 030-2040608

Openingstijden

Adres

Jan Frederik Vlekkeweg 10 - 22

5026RJ Tilburg