MediActive matras bij rugklachten

✓ Correcte ondersteuning van de wervelkolom
✓ Comfortabel slapen zonder rugpijn
✓ Optimale drukverdeling & doorbloeding
✓ Aanbevolen door orthopeden

MediActive Medisch Matras

Onze aanbevolen keuze bij rugklachten
ALLEEN DEZE MAAND
Van: {winkelwaarde}
Voor
€ {prijs}
rugklachten matras mediactive
MediActive Medisch NASA Traagschuim Matras
  • Ongekend ligcomfort
  • Optimale ondersteuning
  • Anti-allergisch & Ondersteunend
  • Drukpuntverlagend
  • Medische kwaliteit
  • Aanbevolen bij rugklachten

 Levertijd: 1 werkdag
Meer informatie
Climabest Protector
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.
Totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit

Anti-decubitus werking.
Door experts aanbevolen.

365 nachten thuis proefslapen - "Niet Goed = Geld Terug"

Uitproberen in uw eigen slaapkamer. Exclusief bij LivingComfort. Meer info

Onze klanten

Reeds 171.100 tevreden slapers gingen u voor

Na jaren pijn in mijn rug, restless legs, naar de showroom in Eindhoven geweest! Super netjes geholpen eerst de energy plus uitgeprobeerd. Na 2 weken omgeruild tegen medi active en na twee weken slapen we goed en heerlijk! Minder rugpijn, geen restless legs meer, mijn man slaapt door! Super en ook de ruiling keurig geregeld! Ik kan iedereen het proefslapen aanbevelen!
Ingrid Leemburg uit Waalre
MediActive Slaper
Op Trustpilot
Ik vind het voor mezelf, en ook voor m'n vrouw. Zo'n grote verbetering in je slaapcomfort. Je voelt dat overal waar het nodig is, het matras je ondersteund. Het is echt dag en nacht verschil met wat we hiervoor hadden. Je bent gewoon veel uitgeruster als je uit bed komt.

Ik kan MediActive aan iedereen aanbevelen
Wim Kooijman uit Monster
MediActive Slaper - 50 jaar
Bekijk de video

Bekijk alle 2992 beoordelingen op TrustPilot.

Rugklachten

Er zijn verschillende soorten rugklachten die te verwijten zijn aan chronische aandoeningen. Zo hebben wij voorlichtingspagina’s inclusief matrasadvies voor een aantal van de aandoeningen. Dit zijn:
- Discusbulging
- Hernia
- Ischias
- Lumbago
- Scoliose
- Spondylolyse

Veelvoorkomende symptomen van rugklachten zijn krampen, een stijve vastzittende rug, pijnscheuten een dof gevoel in de benen en uitstraling naar de billen en (boven en/of onder) benen.

Hoe ontstaan rugklachten?

Rugklachten komen in verschillende vormen en maten. Bij rugpijn wordt er onderscheid gemaakt tussen specifieke en aspecifieke klachten. Specifieke rugklachten hebben een duidelijke oorzaak en er kunnen specifieke klachten worden aangewezen. Specifieke rugklachten worden vaak veroorzaakt door een afwijking, breuk, hernia of (in sommige gevallen) een tumor.
Aspecifieke rugklachten zijn klachten waarvoor niet 1 duidelijke oorzaak aan te wijzen is. De aspecifieke rugklachten ontstaan meestal door een verkeerde houding, krachtverlies, een ontsteking of een disbalans in de spieren.

Rugklachten ontstaan soms ineens (acute rugklachten). Ze kunnen bijvoorbeeld het gevolg zijn van het maken van een verkeerde beweging, te zwaar tillen of overbelasting of te lang in dezelfde houding zitten of staan. Ook kan overgewicht een oorzaak zijn van rugklachten. Bij chronische rugklachten duurt de pijn langer voort en is er geen duidelijk moment aan te wijzen waarop de klachten zijn ontstaan. Als uw rugklachten langer voorduren, bezoek dan een arts of fysiotherapeut.

Vorige Volgende

Laat uw e-mailadres achter en ontvang gratis het e-book 'Slaap om te leven'

Verplichte velden