MediActive matras bij decubitus

✓ Voorkomt doorligwonden
✓ Comfortabel slapen zonder pijnlijke gewrichten
✓ Optimale drukverdeling & doorbloeding
✓ Aanbevolen door orthopeden

MediActive Medisch Matras

Onze aanbevolen keuze bij decubitus
ALLEEN DEZE MAAND
Van: {winkelwaarde}
Voor
€ {prijs}
hypermobiliteit matras mediactive
MediActive Medisch NASA Traagschuim Matras
  • Ongekend ligcomfort
  • Optimale ondersteuning
  • Anti-allergisch & Ondersteunend
  • Drukpuntverlagend
  • Medische kwaliteit

 Levertijd: 1 werkdag
Meer informatie
Climabest Protector
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.
Totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit

Anti-decubitus werking.
Door experts aanbevolen.

365 nachten thuis proefslapen - "Niet Goed = Geld Terug"

Uitproberen in uw eigen slaapkamer. Exclusief bij LivingComfort. Meer info

Onze klanten

Reeds 171.100 tevreden slapers gingen u voor

Na jaren pijn in mijn rug, restless legs, naar de showroom in Eindhoven geweest! Super netjes geholpen eerst de energy plus uitgeprobeerd. Na 2 weken omgeruild tegen medi active en na twee weken slapen we goed en heerlijk! Minder rugpijn, geen restless legs meer, mijn man slaapt door! Super en ook de ruiling keurig geregeld! Ik kan iedereen het proefslapen aanbevelen!
Ingrid Leemburg uit Waalre
MediActive Slaper
Op Trustpilot
Ik vind het voor mezelf, en ook voor m'n vrouw. Zo'n grote verbetering in je slaapcomfort. Je voelt dat overal waar het nodig is, het matras je ondersteund. Het is echt dag en nacht verschil met wat we hiervoor hadden. Je bent gewoon veel uitgeruster als je uit bed komt.

Ik kan MediActive aan iedereen aanbevelen
Wim Kooijman uit Monster
MediActive Slaper - 50 jaar
Bekijk de video

Bekijk alle 2992 beoordelingen op TrustPilot.

Decubitus

Wanneer een langdurige druk op dezelfde plek op uw lichaam wordt uitgeoefend, kan decubitus ontstaan. Afhankelijk van de vorm en plaats op het lichaam, kunnen deze doorligwonden zeer pijnlijk en moeilijk te genezen zijn. Het is daarom zaak decubitus voor te zijn. Indien u veel in bed ligt of langdurig op een stoel zit loopt u al het risico decubitus te krijgen, met name op plaatsen waarbij het botweefsel dicht aan de oppervlakte ligt (o.a. stuit, schouderblad en heupen). De kans op decubitus neemt toe als door ziekte of een handicap de zenuwen niet meer, of niet meer voldoende, reageren op pijnprikkels.

Door de langdurige druk of wrijving die op het lichaam wordt uitgeoefend, worden bloedvaatjes dichtgedrukt. Het weefsel krijgt te weinig zuurstof en voedingsstoffen, waardoor de huid en onderliggend weefsels afsterven. De huid kan hierdoor rood worden (een lichte vorm van decubitus) of er kunnen ernstige wonden ontstaan (een serieuze vorm van decubitus). Door de juiste preventieve maatregelen te treffen, kan decubitus worden voorkomen.Vorige Volgende

Laat uw e-mailadres achter en ontvang gratis het e-book 'Slaap om te leven'

Verplichte velden