Bezoek de LivingComfort Showroom in Arnhem/Nijmegen

Uw matras vrijblijvend uitproberen met persoonlijk advies.

De LivingComfort showroom in Arnhem/Nijmegen is gevestigd op het gunstig gelegen bedrijventerrein 'ElsterAam' te Elst. De showroom is zowel per auto als openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Het NS Station is op loopafstand (500 meter) bereikbaar. De snelwegafritten van de A325 en de A15 bevinden zich op 500m tot 1000m van de showroom. Aan de voorkant van de showroom vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In de showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. Ik help u bij het verkennen van de mogelijkheden die de LivingComfort producten u te bieden hebben. Zo maakt u kennis met de ClimaBest boxspring en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van Energy+ en MediActive.

Openingstijden
Afspraak maken? Bel 030-2040608
Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Op afspraak

Onze showroomhouder staat u graag te woord
Het juiste matras vinden begint met een goede voorlichting.
Matrasadviseur Arnhem/Nijmegen
Ieder persoon in de showroom is anders. Door goed te luisteren naar de wensen en voorkeuren, weten we vrijwel altijd een passende slaapoplossing vinden.

Routeplanner

Bezoek de LivingComfort Showroom in Arnhem/Nijmegen

Vestiging Arnhem/Nijmegen
Nijverheidsweg 13b
6662NGElst

U wordt hier geholpen door: Dionne

Bekijk de video over de LivingComfort Showrooms

LivingComfort Arnhem/Nijmegen op social media

Bekijk de reviews over de LivingComfort Showroom in Elst op Facebook en Google+

Onze klanten over LivingComfort

Reeds 167.850 tevreden slapers gingen u voor

Vanaf het begin een goede service. We zijn in Eindhoven, na afspraak, in de toonzaal geweest. Daar kon uit diverse matrassen gekozen worden. Na keuze van de matrassen, werd je goed op de hoogte gehouden van wat er ging gebeuren o.a. wanneer ze de matrassen kwamen brengen. Tijdens het proefslapen bleek 1 matras niet goed te zijn. Na diverse malen telefonisch contact, waarbij ook nog snel werd teruggebeld en mailtjes, werd er voor de juiste oplossing voor ons gekozen. De telefoontjes werden altijd correct en vriendelijk afgehandeld. We kregen voor de nieuwe levering een berichtje op welke dag er geleverd zou worden en op de dag van levering, in welke uren geleverd werd. Dit klopte precies, mooi op tijd. We zijn zeer tevreden over Energy+ en we slapen lekker.....

Hans de Brouwer - Vlijmen
Trustpilot

Bekijk alle 2954 beoordelingen over LivingComfort op TrustPilot.