Bezoek de LivingComfort Showroom in Den Haag

Uw matras vrijblijvend uitproberen met persoonlijk advies.

De LivingComfort showroom in Den Haag bevindt zich op het bedrijven terrein Hofzicht. Dankzij de ligging aan de rand van de stad nabij de verkeersaders Prins Clausplein en Ypenburg, is de locatie makkelijk en snel bereikbaar voor de inwoners van Haaglanden en daarbuiten. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend. Aan de voorkant van de Living Comfort showroom in Den Haag vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In de showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. Ik help u bij het verkennen van de mogelijkheden die de LivingComfort producten u te bieden hebben. Zo maakt u kennis met de ClimaBest boxspring en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van Energy+ en MediActive.

Showroom doordeweeks bezoeken?

Wilt u op een doordeweekse dag kennismaken met het volledige LivingComfort assortiment? Bezoek dan onze showroom in Woonmall Alexandrium te Rotterdam. Deze is doorlopend geopend op de volgende tijden:

Woonmall Rotterdam Alexandrium - Zeven dagen per week geopend
Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:30
Zondag12:00 - 17:00
Openingstijden
Afspraak maken? Bel 030-2040608
Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Op afspraak

Onze showroomhouder staat u graag te woord
Het juiste matras vinden begint met een goede voorlichting.
Matrasadviseur Den Haag
Goed slapen vind ik zelf extreem belangrijk. Zo ook voor de klanten in de showroom. Door goed te luisteren, mee te denken en te adviseren vinden we vrijwel altijd de juiste slaapoplossing.

Routeplanner

Bezoek de LivingComfort Showroom in Den Haag

Vestiging Den Haag
Westvlietweg 65 H
2495AADen Haag

U wordt hier geholpen door: Gieta

Bekijk de video over de LivingComfort Showrooms

LivingComfort Den Haag op social media

Bekijk de reviews over de LivingComfort Showroom in Den Haag op Facebook en Google+

Onze klanten over LivingComfort

Reeds 167.850 tevreden slapers gingen u voor

Vanaf het begin een goede service. We zijn in Eindhoven, na afspraak, in de toonzaal geweest. Daar kon uit diverse matrassen gekozen worden. Na keuze van de matrassen, werd je goed op de hoogte gehouden van wat er ging gebeuren o.a. wanneer ze de matrassen kwamen brengen. Tijdens het proefslapen bleek 1 matras niet goed te zijn. Na diverse malen telefonisch contact, waarbij ook nog snel werd teruggebeld en mailtjes, werd er voor de juiste oplossing voor ons gekozen. De telefoontjes werden altijd correct en vriendelijk afgehandeld. We kregen voor de nieuwe levering een berichtje op welke dag er geleverd zou worden en op de dag van levering, in welke uren geleverd werd. Dit klopte precies, mooi op tijd. We zijn zeer tevreden over Energy+ en we slapen lekker.....

Hans de Brouwer - Vlijmen
Trustpilot

Bekijk alle 2954 beoordelingen over LivingComfort op TrustPilot.