Bezoek de LivingComfort Showroom in Amersfoort

Uw matras vrijblijvend uitproberen met persoonlijk advies.

De showroom Amersfoort is bijzonder fraai gelegen op het bedrijventerrein Isselt met uitzicht over een park en vijver. De locatie is zo wel met openbaar als eigen vervoer goed bereikbaar. Per auto zijn de A1 en A28 met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken onder handbereik.

Tevens is er een goede omsluiting naar het centrum van Amersfoort. Per bus is het NS-station eenvoudig bereikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van de showroom. Parkeren kunt u gratis voor de deur.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In de showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. Ik help u bij het verkennen van de mogelijkheden die de LivingComfort producten u te bieden hebben. Zo maakt u kennis met de ClimaBest boxspring en de drukverlagende NASA traagschuim matrassen van Energy+ en MediActive.

Showroom doordeweeks bezoeken?

Wilt u op een doordeweekse dag kennismaken met het volledige LivingComfort assortiment? Bezoek dan onze showroom in Woonmall Villa ArenA te Amsterdam. Deze is doorlopend geopend op de volgende tijden:

Woonmall Villa ArenA - Zeven dagen per week geopend
Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:30
Zondag11:00 - 17:00
Openingstijden
Afspraak maken? Bel 030-2040608
Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Op afspraak

Onze showroomhouder staat u graag te woord
Het juiste matras vinden begint met een goede voorlichting.
Matrasadviseur Amersfoort
Ik vind het leuk mensen te helpen en hen te voorzien van juiste informatie. Maar niet voordat ik de wensen en behoefte heb achterhaald.

Routeplanner

Bezoek de LivingComfort Showroom in Amersfoort

Vestiging Amersfoort
Nijverheidsweg-Noord 130-16
3812PNAmersfoort

U wordt hier geholpen door: Rita

Bekijk de video over de LivingComfort Showrooms

LivingComfort Amersfoort op social media

Bekijk de reviews over de LivingComfort Showroom in Amersfoort op Facebook en Google+

Onze klanten over LivingComfort

Reeds 167.850 tevreden slapers gingen u voor

Vanaf het begin een goede service. We zijn in Eindhoven, na afspraak, in de toonzaal geweest. Daar kon uit diverse matrassen gekozen worden. Na keuze van de matrassen, werd je goed op de hoogte gehouden van wat er ging gebeuren o.a. wanneer ze de matrassen kwamen brengen. Tijdens het proefslapen bleek 1 matras niet goed te zijn. Na diverse malen telefonisch contact, waarbij ook nog snel werd teruggebeld en mailtjes, werd er voor de juiste oplossing voor ons gekozen. De telefoontjes werden altijd correct en vriendelijk afgehandeld. We kregen voor de nieuwe levering een berichtje op welke dag er geleverd zou worden en op de dag van levering, in welke uren geleverd werd. Dit klopte precies, mooi op tijd. We zijn zeer tevreden over Energy+ en we slapen lekker.....

Hans de Brouwer - Vlijmen
Trustpilot

Bekijk alle 2954 beoordelingen over LivingComfort op TrustPilot.