365 nachten thuis proefslapen - "Niet Goed = Geld Terug"

Uitproberen in uw eigen slaapkamer. Exclusief bij LivingComfort. Meer info

Topsporters slapen op Living Comfort

Energy+ wordt ook bij topsporters steeds populairder. Om medailles te winnen is een goede nachtrust essentieel. Tijdens het slapen herstelt het lichaam van een zware inspanning zoals topsport. Met een goed matras wordt dit proces versnelt, daardoor is het lichaam sneller in staat om opnieuw een topprestatie te leveren. We hebben de eerste topsporters die slapen op Energy+ matras voor u opgezocht om hun ervaringen met u te delen.

Olympisch medaillewinnares BMX Laura Smulders

Laura vond al in een vroeg stadium haar passie op een BMX. Begin 2000 begon deze uitdaging, in 2005 leverde dit het eerste Nederlands kampioenschap op in haar leeftijdsklasse. In jaren daarna volgde meer prijzen met als resultaat de uitnodiging voor de nationale topsport selectie. Daar behaalde zij het grote succes, een bronzen medaille op de olympische spelen van 2012. Na deze geweldige ervaring besloot Laura begin dit jaar aan te sluiten bij het team van Martijn Jaspers, om haar droom waar te maken, fietsend naar goud "Ik hou erg van slapen, en het is bovendien erg belangrijk voor mijn prestaties. Het vereist de nodige discipline om topsport te bedrijven. Ik ben er continu mee bezig om het hoogst haalbare te bereiken. Ik ben me nu aan het richten op de olympische spelen, dat moet de beloning worden voor alle trainingsuren die ik de afgelopen jaren heb gemaakt"

 
 Laura Smulders
 Olympisch Medaillewinnaar BMX

Topzwemmer Sebas van Lith

Sebas is jong begonnen om zijn droom waar te maken, een olympische medaille. Zijn focus ligt op de school en wisselslag, hij is hiermee al een aantal keer Nederlands kampioen geworden. Op dit moment is hij bezig om zich te kwalificeren voor de olympische spelen, waar hij met volle overtuiging voor de gouden medaille gaat strijden."Ik train ongeveer 30 uur per week, om zo goed mogelijk te presteren is goede nachtrust van groot belang. Ik slaap inmiddels een tijdje op het Energy+ matras, ik word uitgerust wakker en start iedere keer weer fris aan mijn trainingen. Met de juiste levensstijl en motivatie wil ik mijn droom verwezenlijken, goud!"

 
 Sebas van Lith
 Nederlands Kampioen Zwemmen

Nederlands en Europees kampioen hordelopen Bianca Baak

Bianca deed haar eerste stapjes op de atletiekbaan toen ze 12 jaar was, al snel vond ze haar passie in het hordelopen waarna veel prijzen volgde. Ze werd onlangs (juli 2015) nog Nederlands Kampioene op de 400 meter horden en ze is 2e van Europa <23. Uiteindelijk wil Bianca een onvergetelijke deelname aan de Olympische Spelen realiseren."'Als ik te weinig slaap dan kan mijn lichaam niet volledig herstellen, hierdoor kom ik de volgende training niet door en raak ik achter op schema. Het is dus erg belangrijk om goede nachtrust te hebben als topsporter. Naast slaap let ik erg op mijn voeding, de momenten van rust en de werkverdeling. Een goede combinatie hiervan leveren prestaties op, hopelijk een prestatie van jewelste, een medaille op de olympische spelen."

 
 Bianca Baak
 Nederlands en Europees kampioen hordelopen

Meervoudig medaille winnaar BMX Martijn Jaspers

Martijn is al bijna 15 jaar niet meer weg te denken van zijn BMX, hij strijdt al een aantal jaar mee in de top van de Nederlandse BMX wereld. Onlangs heeft hij besloten om zijn eigen weg in te slaan, om op eigen kracht, zonder het Nederlandse team de Olympische Spelen te bereiken. Hij doet dit samen met een aantal andere topsporters die zijn ambitie delen."Eigenlijk ben ik 24 uur per dag bezig met presteren, dat begint met slaap, voeding, training en herstel. Om top te kunnen presteren is een goede nachtrust de basis. Ik slaap op mijn buik en daarom moet ik goed opletten welk matras ik gebruik. Het stevige Energy+ matras van LivingComfort zorgt voor een goede ondersteuning waardoor ik geen last heb van rugklachten."

 
 Martijn Jaspers
 Meervoudig medaillewinnaar BMX

Matras Keuzehulp

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen