LivingComfort Excellence Pocketveren

✓ Goed voor de rug
✓ Uitgerust opstaan
✓ Geen vocht- en schimmelvorming
✓ Zorgt voor een uitstekende nachtrust
✓ 100% Nederlands Fabrikaat
Plaats uw bestelling

Kies uw formaat

Kies uw aantal

LivingComfort SleepProtector ⓘ

Gewenste stevigheid ⓘ

Excellence Pocketveren Matras - de juiste ondersteuning voor uw lichaam

Exclusief te bezichtigen in de LivingComfort showrooms in Amsterdam, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Tilburg

Met het Living Comfort Excellence Pocketveren matras kiest u voor uitstekende kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs.

Daarom kiest u voor het Excellence Pocketveren matras

  • Hoge conformiteit
  • Uitstekend ligcomfort
  • Goede vochtverwerking

Maximale conformiteit

Het toverwoord voor een matras is conformiteit, oftewel hoe goed past het matras zich aan uw lichaamsvormen aan? Hierbij moet rekening worden gehouden met uw gewicht in verhouding tot uw lengte. Op dit onderdeel levert het Excellence Pocketvering matras van LivingComfort een uitstekende prestatie.

Perfecte ondersteuning

Het Excellence Pocketveren matras biedt een gelijkmatige ondersteuning van uw lichaam. De matraskern is ergonomisch opbouwd en onderverdeeld in 7 zones. Stevige zones voor de heupen en de onderrug, zachtere zones voor het hoofd, de schouders en de benen. Bovenop de pocketveren ligt een drukverdeler. Hierdoor wordt een gelijkmatige overgang van de ene naar de andere zone gerealiseerd.

Elastisch en veerkrachtig

Door de koudschuim toplaag is het matras extra elastisch en veerkrachtig en biedt het een meer dan prettig ligcomfort.

Hardheden: Soepel en stevig

Het matras is in 2 hardheden verkrijgbaar: soepel en stevig. Door de opbouw van het matras kan deze probleemloos worden gedraaid of gekeerd.
Door de combinatie van de pocketveren basis, de koudschuim toplaag en de soepele of stevige uitvoering is een naadloze aansluiting bij uw lichaamsvormen gegarandeerd.  De soepele versie van het matras is geschikt voor mensen tot 110 kg. Weegt u meer dan 110kg? Dan raden we aan te kiezen voor de stevige variant. 

Bent u een uitgesproken buikslaper? Dan kiest u voor de stevige variant van het LivingComfort Excellence matras.

De keuze voor een soepele of stevige variant van het matras bepaalt u nadat u de bestelling heeft geplaatst.

Ligcomfort: Lekker liggen, daar gaat het uiteindelijk om

Maar wat heeft u aan een matras met een uitstekende comformiteit maar waar u niet lekker op ligt? Het inslapen zal dan alleen maar langer duren en mogelijk zal u tijdens de nachtrust regelmatig van slaaphouding gaan wisselen.

365 Nachten proefslapen = vrijblijvend uitproberen

Of u op het Excellence Pocketveren matras lekker ligt kunnen wij niet voor u bepalen. Dat kunt u zelf vaststellen tijdens het 365 nachten thuis proefslapen. Verandert uw situatie of blijkt het Excellence matras toch niet langer de juiste oplossing voor u? Dan kunt u volledig kosteloos 365 nachten lang het Excellence matras omruilen. Is uw slaapsituatie na de omruiling nog niet op het gewenste niveau? Dan geldt: Niet goed = Geld terug.  

10 jaar garantie

Op het LivingComfort Excellence Pocketveren matras geldt een garantie van 10 jaar volledig. Zo bent u altijd zeker van uw aankoop.

Optimale vochtverwerking

De matrashoes van het Excellence Pocketveren matras  is voorzien van de revolutionaire Adaptive® technologie. Deze baanbrekende technologie versnelt de afvoer van het lichaamsvocht en zorgt voor een afkoeling van de directe slaapomgeving. Hierdoor is vochtvrij en verkoelend slapen een feit.

Bekijk de video over Adaptive®


SleepProtector

  • Geen vochtopbouw in het matras
  • Nooit meer last van overtollige warmte
  • bescherming tegen huistofmijtallergie

De mogelijkheid bestaat om de SleepProtector als optie te bestellen. Deze unieke matrasbeschermer is 3-dimensioneel gebreid waardoor een ventilerende luchtlaag ontstaat. De lucht onder je blijft in beweging waardoor transpiratievocht in combinatie met de Adaptive technogie nog sneller verdampt. Met als resultaat nooit meer last van overtollige warmte en vochtopbouw in het matras.

Purotex® Technologie

Daarnaast is de Purotex® technologieaan de SleepProtector toegevoegd. Dat is goed nieuws wanneer u last heeft van huisstofmijtallergie. Het huisstofmijt allergeen wordt door de aanwezigheid van probiotica geminimaliseerd. Met als resultaat een sterk verminderde kans op huisstofmijtallergie.

Bekijk de video over Purotex®


Wat is een pocketveren matras?

Pocketvering matrassen worden in vele varianten op de markt gebracht. Het aantal verschillende pocketveren matrassen is dermate groot dat u vast door de bodem het bos niet meer ziet.

Zo kan het aantal zones verschillen tussen 1, 3, 5 of 7 zones. Waaruit bestaat de bovenste comfortlaag, de laag waar u op komt te liggen? Een wattenachtig materiaal, polyether schuim of koudschuim? Welke soort pocketveren worden er toegepast? Micro, mini of hoge(re) veren? Hoeveel pocketveren worden er per m2 aangebracht? 250, 350, 500 of wel 1000? Uit hoeveel slagen is de veer opgebouwd? 4, 5 of 6 slagen? Is het staal elektrothermisch gehard ja of nee? De vorm van de veer: Is deze diabolisch, tonvormig of cilindrisch?

Aantal zones

Voor de schouder- en heuppartij dient het matras over aparte zones te beschikken. Is dit het geval dan ontstaat er automatisch een 5-zone kern. Indien het matras in de lengterichting kan worden gedraaid, dan is een 7-zone het eindresultaat. Het Excellence pocketveren matras beschikt over 7 zones.

Kwaliteit comfortlaag

Een comfortlaag bestaande uit een wattenachtig materiaal of polyether, ook wel omschreven als comfort schuim, zal snel kuilvorming vertonen en is daarom niet aan te raden. Koudschuim kan technisch niet tot ongewenste ligplekken leiden en biedt daarnaast een hoge flexibiliteit. Het Excellence matras is aan beide zijden voorzien van koudschuim waardoor het matras kan worden gekeerd.

Soort pocketveren

Micro en mini pocketveren zijn gemaakt van dunner staaldraad wat de levensduur niet ten goede komt. Het staaldraad moet per individuele zone in dikte variëren van 1,6, 1,8 tot 2,0 millimeter. De hoogte van de Excellence pocketveer is 13 centimeter en van de hier genoemde staaldraad dikte.

Aantal veren per m2

Hoe meer veren, hoe beter? Het antwoord is nee. Natuurlijk moet er een zodanig aantal veren worden aangebracht zodat de juiste gewichtsverdeling wordt gerealiseerd. Maar een pocketvering matras met 1000 mini pocketveren per m2 zal op dit punt geen betere prestatie leveren. Het Excellence matras is uitgerust met 280 veren per m2 waarmee de juiste gewichtsverdeling wordt gerealiseerd.

Aantal slagen van de veer

Het aantal slagen van de veer is zeer bepalend voor de levensduur van het matras. Hoe minder slagen, hoe eerder kuilvorming kan ontstaan. Een duurzame pocketveer heeft bij voorkeur 6 slagen zoals bij het Excellence pocketveren matras het geval is.

Elektrothermisch gehard staal

Om lang van een pocketveren matras te genieten moet de veer van elektrothermisch gehard staal zijn gemaakt. Uiteraard is dit bij het Excellence pocketveren matras het geval. Vandaar dat aan dit matras 10 jaar volledig garantie zonder afschrijving is gekoppeld.

Vorm van de veer

Bij het Excellence matras wordt gebruikt gemaakt van een tonvormige veer. Daarom kan het matras op een (elektrisch) verstelbare bedbodem uitstekend uit de voeten.

pocketvering matras

Amanda Visser
Product Expert Breda

Altijd 365 nachten thuis proefslapen

Op al onze producten gaat u altijd eerst 365 nachten gratis proefslapen. Niet goed = Geld terug. Meer info

Specificaties

Matrashoogte 22 centimeter
Opbouw 7-zone pocketveren kern (6-slags en elektrothermisch gehard). 280 veren per m2. Koudschuim toplaag..
Indeling matraskern Stevige pocketveren kern met 3 cm koudschuim laag (HR 35) aan boven- en onderzijde.
Aantal zones 7
Toplaag 3 cm koudschuim laag (HR35) aan boven- en onderzijde
Ligcomfort Soepel of Stevig
Type slaper Alle (Excellence Pocketveren stevig voor buikslapers)
Geschikt voor bedbodem Alle
Matras keerbaar Ja
Maximaal belastbaar gewicht 110 kg (Excellence Pocketveren soepel), 140 kg (Excellence Pocketveren stevig)
Anti-allergisch Ja
Matrastijk Luxe Excellence matrashoes
Materiaal tijk Polyesther, super soft Galano stof met maximale elastische structuur
Afritsbare tijk Ja, met rits rondom
Wasvoorschrift tijk Wasmachine tot 40 graden Celsius, niet in de droger
Kleur tijk Blauw
Product gewicht 21 kg bij 80x200, 43 kg bij 180x200
Matrasverpakking All Protect matrasverpakking
Verpakking lxbxh 40x40x100 bij 80x200, 40x40x190 bij 180x200
Levensduur 10 jaar, bij normaal gebruik en onderhoud
Garantie 10 jaar volledig, zonder afschrijving
Land van herkomst Nederland
SleepProtector Optioneel bij het Excellence matras (v.a. €49,00)
Wasvoorschrift SleepProtector Wasmachine tot 40 graden Celsius

"De soepele versie raad ik aan wanneer u een gewicht heeft tot 110kg. Weegt u meer dan 110 kg of bent u een uitgesproken buikslaper? Dan is de stevige variant een betere optie. "

Pim Muller
Product Expert Den Bosch

LivingComfort beoordelingen op Trustpilot

Bespaar tijd en geld. Matrassen vergelijkt u hier.

Nooit meer naar Ikea, Beter Bed of de woonboulevard. Want matrassen vergelijkt u voortaan vanuit de luie stoel.

<
>
LivingComfort Excellence Pocket IKEA Hovag Beter Bed Golden Pocket Auping Inizio
365 nachten thuis proefslapen
Niet goed = Geld terug
Nee 90 dagen omruilgarantie. € 60 kosten. 90 dagen omruilgarantie. Kosten afhankelijk van Auping winkel.
Actieprijs € 189,-
Geldig t/m 31-10-2018
Winkelprijs
€ 139
Winkelprijs
€ 380
Winkelprijs
€ 495
Nee gratis thuisbezorging en ophaling Ja,
kosten afhankelijk van wijze van transport
Nee,
gratis thuisbezorging
Nee,
gratis thuisbezorging
Achteraf na levering
Niet Goed = Geld Terug
Direct Direct Direct
10 jaar volledige
garantie zonder
afschrijving
25 jaar volgens Ikea garantievoorwaarden met aanbeveling het matras na 8 jaar te vervangen 5 jaar, waarvan 2 jaar volledig, daarna geldt een afschrijving 5 jaar, waarvan 2 jaar volledig, daarna geldt een afschrijving
22 cm 24 cm 24 cm 18 cm
2 Comfortlagen koudschuim HR 35 op 7-zone pocketverenkern van elektrothermisch gehard staal 1 Comfortlaag polyether schuim SG 25 en polyestherwatten op 1-zone pocketverenkern van staal 2 Polyether comfortlagen op 7 zones pocketveren-kern van staal 1 Latex comfortlaag op 3 zones pocketveren-kern van staal
Ja
Volledig in combinatie met
LivingComfort SleepProtector Optioneel vanaf €49
Nee Nee Nee
Ja, Pro Active hygiënesysteem, Adaptive & Cairfull Nee Nee Nee
100% bescherming door LivingComfort SleepProtector +€49
tegen vochtopbouw,schimmels en overige vervuilende zaken.

Nee Nee Nee
Ja Nee Ja Niet standaard, + € 100,- per matras
1 werkdag; voor 12 uur besteld.
Morgen in huis
Op voorraad in de IKEA winkels, levertijd via webwinkel onbekend. 7 werkdagen 21 werkdagen
Nederland Onbekend Onbekend Nederland

Prijs zeer bepalend?

Wanneer de prijs voor u een zeer bepalende factor is bij de selectie van een kwalitatief goede matras, dan zijn de LivingComfort Excellence en Ikea Hovag matrassen de beste opties.

Spelen andere zaken ook een rol?

In vergelijking met het Ikea Hovag matras levert het LivingComfort Excellence matras voor slechts 1,5 cent extra per nacht de volgende voordelen: Rugpijn voorkomen, juiste lichaamsondersteuning, hoog ligcomfort en doelmatige vochtverwerking.

Actieprijs: LivingComfort Excellence Pocketveren 80x200 al v.a. € 189,-

Bestel direct

Plaats uw bestelling

LivingComfort Excellence matras
LivingComfort Excellence Pocketveren

Van € 299,-

Voor € 199,-

Kies uw formaat

Kies uw aantal

LivingComfort SleepProtector ⓘ

LivingComfort Excellence Pocketveren