Hoe werkt het?

Let op! Het LivingComfort LeasePlan kunt u pas vanaf medio 2018 afsluiten.

Het hart van uw bed wordt gevormd door het matras. Uit het assortiment van LivingComfort selecteert u een matras van Energy+ of MediActive inclusief ClimaBest Protector. Maar u kunt de bestelling ook uitbreiden met een kussen, een bedbodem tot een elektrisch verstelbare boxspring aan toe. Daarin bent u niet beperkt.


  • Vanaf € 10,- per maand voor aankopen van € 500,- tot € 5000,- *
  • 72 maanden gratis garantie service en pechhulp**
  • Gratis SlaapCoaching**
  • 14 nachten gratis proefslapen
  • Alleen (nog) mogelijk voor Nederlandse klanten van LivingComfort

* Tot € 1000,- online tot € 5000,- in de showroom. Financiering geregeld door Santander Consumer Finance

** Verzorgd via LivingComfort Leaseplan door Sleep to Live Management Services

Altijd eerst proefslapen!

Voordat u de definitieve stap maakt naar LivingComfort Lease gaat u eerst 14 dagen gratis thuis proefslapen op de door u gewenste producten. Pas wanneer u tevreden bent, gaat u een LivingComfort Lease overeenkomst aan.

Hoe werkt het in de showroom?

Hoe werkt het online?

Uw ideale matras of bed tegen welk maandbedrag?

Uw bestelling van een Energy+ of MediActive matras inclusief ClimaBest protector dient minimaal € 500,- te bedragen. Hieraan is een maandbedrag van € 10,- verbonden. Naarmate het orderbedrag toeneemt, zal het maandbedrag gelijkmatig worden verhoogd. Bestelt u bijvoorbeeld een boxspring van € 1500,- dan bedraagt het maandbedrag € 30,-

Welke service voor deze prijs?

U gaat een overeenkomst aan met een looptijd van 72 maanden. Ter compensatie van de financieringskosten biedt LivingComfort de volgende extra service: 

  • 72 maanden gratis PechHulp in de vorm van een omruilgarantie inclusief bezorging en ophaling. U beschikt dus altijd over het juiste matras.
  • Gratis gebruik online SlaapCoaching 
  • 6 Weken Persoonlijke één op één SlaapCoaching met 50% korting. 

Verandering persoonlijke situatie of wensen 

Mocht uw persoonlijke situatie wijzigen door bijvoorbeeld een langdurige rugpijn, een vervelende hernia of aanmerkelijke gewichtsverandering dan past onze PechHulp uw matras aan. Of wilt u toch liever iets harder of zachter liggen, dan zorgt onze PechHulp voor het gewenst ligcomfort. U kunt dus 72 maanden lang op onze PechHulp rekenen voor het best passende matras. 

SlaapCoaching 

25% van de volwassen bevolking kampt met een ernstig slaapprobleem. De kans is dus groot dat ook u hiermee wordt geconfronteerd. Is het niet vandaag, dan wellicht morgen al. Bij een langdurig slaapprobleem staat de SlaapCoach voor u klaar. Met online praktische adviezen, tips en oefeningen zorgt de SlaapCoach er gratis voor dat een gezonde nachtrust weer uw deel wordt. 

Heeft u behoefte aan een persoonlijke slaapcoaching, dan krijgt u 50% korting op de kosten van de 6-wekelijkse cursus Slaap om te Leven.

Wat is niet inbegrepen?

Het is niet te mooi om waar te zijn, maar alles wat nodig is voor de beste nachtrust ooit wordt door ons verzorgd.

Maandbedragen

Onderstaand een voorbeeldberekening van het bedrag dat u per maand betaalt voor een aankoop. 

Aankoop- bedragTotaal kredietbedragJaarlijks kosten- percentageDuur overeenkomstJaarlijks rente percentage (vast)Termijn- bedrag per maandTotaal te betalen bedrag
€ 500,-€ 500,-14%72 maanden14%€ 10,-€ 720,-
€ 1.000,-€ 1.000,-14%72 maanden14%€ 20,-€ 1.440,-
€ 1.500,-€ 1.500,-14%72 maanden14%€ 30,-€ 2.160,-
€ 2.000,-€ 2.000,-14%72 maanden14%€ 40,-€ 2.880,-
€ 2.500,-€ 2.500,-14%72 maanden14%€ 50,-€ 3.600,-

Dit is een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Er vindt toetsing en registratie bij het BKR plaats. Lees hier de algemene voorwaarden. LivingComfort treedt op als verbonden bemiddelaar. Santander en LivingComfort geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.


365 nachten thuis proefslapen - "Niet Goed = Geld Terug"

Uitproberen in uw eigen slaapkamer. Exclusief bij LivingComfort. Meer info