ClimaBest PerfectCare Boxspring

✓ Verstelbare hoog/laag boxspring
✓ Vele verschillende stoffen, kleuren en achterwanden
✓ Kies uw eigen gewenste matras
✓ Comfortabel slapen zonder rugpijn
✓ Dé thuiszorg oplossing
Plaats uw bestelling

ClimaBest PerfectCare Boxspring - Uw hoog/laag boxspring in stijl

De ClimaBest PerfectCare Boxspring kunt u zelf samenstellen qua achterwand, kleur en stof. Uw gewenste stijl in combinatie met de hoogste kwaliteit Nederlands fabricaat boxspring.

 • Speciaal ontwikkelt voor thuiszorgsituatie
 • Verkrijgbaar in 1-persoons en 2-persoons uitvoering
 • In elke mogelijke verstelbaarheid
 • Keuze uit vele soorten achterwanden, kleuren en stoffen
 • Draagt bij aan het voorkomen van doorligwonden
 • Oplossing voor incontinentieprobleem dankzij ClimaBest Protector

Speciaal bij een thuiszorgsituatie

De ClimaBest PerfectCare boxspring is speciaal ontwikkelt voor een thuiszorgsituatie en voldoet daarom aan alle eisen en meer die u aan een dergelijk bed mag stellen. Het bed kan in alle mogelijke standen elektrisch worden versteld, is in zowel een 1-persoons als 2-persoons uitvoering beschikbaar, en is er een sta-op-functie aanwezig.

De ClimaBest PerfectCare Boxspring is verkrijgbaar met vele verschillende achterwanden, kleuren en stoffen en standaard uitgerust met het drukverlagende PerfectCare Energy+ matras met BlueFlex UltraComfort traagschuim. Dit uitstekend ademende schuim biedt een hoog ligcomfort en draagt bij om doorligwonden te voorkomen.

Tot slot zorgt de unieke ClimaBest matrasbeschermer voor een optimale vochtverwerking en een perfecte anti-allergiewerking tegen huistofmijt. Maar ook de gevolgen van een incontinentieprobleem worden door deze beschermer probleemloos opgelost.

Optimale drukverdeling

Een boxspringcombinatie dient uw lichaam op de juiste wijze te ondersteunen en voor een optimale drukverdeling te zorgen. Het matras speelt hierbij een doorslaggevende rol. Vandaar dat de ClimaBest PerfectCare Boxspring is uitgerust met het PerfectCare Energy+ matras.

 • Betere doorbloeding
 • Draagt bij aan een diepere slaap

BlueFlex UltraComfort traagschuim

LivingComfort is gespecialiseerd in zogenaamde traagschuim matrassen. Het toegepaste traagschuim volgt en ondersteunt de natuurlijke vormen van het lichaam. Hierdoor wordt de druk die het matras op het lichaam uitoefent veel beter verdeeld. Door deze optimale drukverdeling worden de bloedvaten en zenuwbanen tijdens de slaap aanzienlijk minder belast. Met als resultaat dat het woelen en draaien in bed sterk afneemt.

De optimale drukverdeling van het BlueFlex traagschuim staat garant voor een bijzonder aangenaam ligcomfort. Hierdoor ontstaat een zwevende slaapsensatie dat als zeer prettig wordt ervaren. Dit schuim is momenteel de beste oplossing voor drukverlagende anti-decubitus matrassen.

De ClimaBest PerfectCare Boxspring is standaard uitgerust met BlueFlex UltraComfort traagschuim. Dit met geldeeltjes geïnjecteerde traagschuim (50 kg per m3) voegt de volgende voordelen toe:

UltraComfort traagschuim matras

 • Superieure drukverlaging. Zorgt voor de best mogelijke lichaamsondersteuning.
 • Ideale slaaptemperatuur. Verkoelend in de zomer, behaaglijk warm in de winter.
 • Maximaal ademend vermogen. Optimale luchtcirculatie.
 • Optimale afvoer van lichaamswarmte. Leidt tot een diepere slaap.

Bekijk de video over BlueFlex UltraComfort traagschuim

Lichamelijke klachten

Het Energy+ PerfectCare matras levert door de optimale drukverdeling tevens een bijdrage aan het verminderen  van klachten zoals rugpijn, schouderpijn, nekpijn en pijn in de heupen.

Bedlegerig

Tevens is een optimale drukverdeling van belang voor mensen die bijvoorbeeld bedlegerig zijn. De druk- en schuifkrachten worden door het BlueFlex UltraComfort traagschuim tot aanvaardbare proporties teruggebracht. Het helpt schade aan de huid te voorkomen. Door het wegnemen van drukpunten kan de doorbloeding van de huid beter plaatsvinden. Met andere woorden, de ClimaBest PerfectCare Boxspring biedt een preventieve werking voor bijvoorbeeld doorligwonden. Bij reeds ontstane schade zal de boxspring kunnen bijdragen aan het herstel van de huid.

matras drukverdeling

Drukverdeling zonder ClimaBest PerfectCare Boxspring 

Op de oranje plekken is duidelijk te zien waar de drukpunten zich bevinden op het menselijk lichaam bij het plaatsnemen op een standaard matras.

mediactive matras drukverdelingDrukverdeling met ClimaBest PerfectCare Boxspring 

Er zijn geen oranje plekken meer zichtbaar. De druk is veel beter verdeeld. Hierdoor is er een betere doorbloeding en draagt het bij aan een diepere slaap. Zo ervaart u het beste van traagschuim op uw stijlvolle boxspring.

PerfectCare als stijlicoon: Stel zelf uw PerfectCare Boxspring samen

 • Kies uit 5 verschillende achterwanden
 • Keuze uit 3 stofsoorten 
 • Keuze uit vele verschillende kleuren

De ClimaBest PerfectCare Boxspring is gemakkelijk samen te stellen in verschillende kleuren, stoffen en achterwanden. Hiermee bepaalt u zelf hoe uw boxspring eruit komt te zien. Zo voegt de ClimaBest PerfectCare Boxspring hoogwaardige kwaliteit samen met stijlvol slapen. In zowel uw slaapkamer als woonkamer.

Zelf samenstellen

De ClimaBest PerfectCare Boxspring is gemakkelijk samen te stellen in verschillende; kleuren, stoffen, verstelbaarheid en achterwanden. Hiermee bepaalt u zelf hoe uw PerfectCare Boxspring eruit komt te zien. Zo voegt de Perfect Care Boxspring hoogwaardige kwaliteit samen met stijlvol slapen. 

5 verschillende achterwanden

Bij het samenstellen van uw ClimaBest PerfectCare Boxspring kunt u kiezen uit 5 verschillende type achterwanden. Elk type achterwand is uiteraard verkrijgbaar in de stof en kleur uit ons programma.

Volledig effen
Vierkante blokken
Langwerpige blokken
Langwerpige strepen
Volledig effen


3 verschillende stoffen

De ClimaBest PerfectCare Boxspring is verkrijgbaar in 3 verschillende stofsoorten: fijn geweven, dicht geweven en kunstleder. Creëer uw persoonlijke boxspring door de stof te kiezen die bij u past.


Ruw geweven
Fijn geweven
Kunstleder


Vele verschillende kleuren

De ClimaBest PerfectCare Boxspring is in diverse kleuren beschikbaar. Kies de kleur die harmonieert met uw slaapkamerinterieur.

Fijn geweven

De fijn geweven stof geeft de boxspring een elegante en luxe uitstraling.

Zwart
Antraciet
Donker taupe
Licht taupe
Grijs


Dicht geweven

De dicht geweven stof zorgt voor een stoer en toch chique uitstraling van uw boxspring.

Zwart
Grijs
Taupe


Kunstleder

Een boxspring in kunstleder uitgevoerd is eigentijds en modern.

Zwart
Antraciet
Grijs
Taupe
Gebroken wit


Optimaal gemak bij verzorging: voor zowel u als uw verzorger

 • Elektrisch verstelbaar in hoog/laag
 • Elektrisch verstelbaar in verticaal
 • Elektrisch verstelbaar bij hoofdeinde
 • Elektrisch verstelbaar bij hoofd- & voeteneinde

De ClimaBest PerfectCare Boxspring is in vele verschillende mogelijkheden verstelbaar. Met de draadloze afstandsbediening kunt u gemakkelijk elke gewenste stand realiseren. Hiermee maakt u het voor uzelf en voor uw zorghulpverlener een stuk gemakkelijker en praktischer.

Elektrisch verstelbaar: hoog/laag

Elektrisch verstelbaar: verticaal


Elektrisch verstelbaar: hoofdeinde


Elektrisch verstelbaar: hoofd- en voeteneinde

ClimaBest Protector: Maximale hygiëne

 • Makkelijk uitwasbaar bij incontinentie
 • 100% Anti-allergisch

Een matras kan snel vervuilen door uw lichaamsvocht of door bijvoorbeeld een sanitair ongelukje. De unieke ClimaBest matrasbeschermer zorgt voor een optimale vochtverwerking en een perfecte anti-allergiewerking tegen huistofmijt. Maar ook de gevolgen van een incontinentieprobleem worden door deze beschermer probleemloos opgelost.

Voorkomen is beter dan genezen

Het Energy+ PerfectCare matras is voorzien van een losse allergeendichte hoes, de ClimaBest Protector, behandelt met Purotex®. Door middel van actieve probiotica wordt ruim 89% van de allergie veroorzakende elementen uit uw matras verwijdert. Daarnaast kan de hoes worden gewassen in de wasmachine waardoor achterblijvende uitwerpselen direct de hoes verlaten. Op deze wijze biedt de PerfectCare Boxspring  een 100% anti-allergisch resultaat.

Bekijk de video over Purotex®

Peter Trompert
Algemeen directeur

Altijd 365 nachten thuis proefslapen

Op al onze producten gaat u altijd eerst 365 nachten gratis proefslapen. Niet goed = Geld terug. Meer info

Specificaties

Onderstel boxspring Stalen hoog/laag frame
Boxspring Ca. 22 cm hoog. Binnenveren kern van elektrothermisch gehard staal en hoogwaardig HD PU schuim.
Stofsoort Fijngeweven, dichtgeweven of kunstleder
Kleuren Fijn geweven: licht taupe, zwart, grijs, donker taupe, antraciet. Dicht geweven: taupe, zwart, grijs. Kunstleder: taupe, zwart, grijs, gebroken wit, a
Matras Energy+ PerfectCare matras
Opbouw 23 centimeter hoog combi-matraskern uit BlueFlex UltraComfort traagschuim toplaag en pocketveren basis
Matrashoogte 23 cm
Indeling matraskern 7-zones
Traagschuim 7 cm hoog BlueFlex UltraComfort traagschuim (SG50)
Pocketvering 13 cm hoog, 6-slags, conisch van vorm, elektrothermisch gehard staal, veren verpakt in afzonderlijke zakjes
Matrastijk Luxe afritsbare DreamLoft matrashoes. Aan de onderzijde voorzien van matrasbeschermend non-woven. Wasbaar tot 60 graden Celsius
Hardheid stevig
Maximaal belastbaar gewicht 150 kg
ClimaBest Protector Ja, allergeenvrij matrashoes gemaakt van ademend, zacht en soepel polyester. Optimale matrasbescherming. Temperatuur- en vochtregulerend (Adaptive®),
Garantie 10 jaar volledige garantie, zonder afschrijving
Levensduur 10 jaar

"Wist u dat u zelf uw eigen ClimaBest PerfectCare Boxspring kunt samenstellen? Klik op ‘Stel uw boxspring samen’ en ervaar op persoonlijke wijze stap voor stap het bestelproces. "

Sandra Potters-Boot
Product Expert Alkmaar

ClimaBest beoordelingen op Trustpilot

ClimaBest actieprijzen gelden t/m 31-10-2018

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs t/m 31-10-2018. Mede dankzij het internet zijn wij in staat een webwinkelkorting tot wel 60% aan te bieden.

Afmeting
in CM
ClimaBest
365 Nachten Thuis Proefslapen
70x200 € 3420,-
70x210 € 3450,-
80x200 € 3465,-
80x210 € 3510,-
80x220 € 3570,-
90x200 € 3500,-
90x210 € 3545,-
90x220 € 3590,-
100x200 € 3555,-
100x210 € 3605,-
100x220 € 3655,-
140x200 € 6770,-
140x210 € 6900,-
160x200 € 6930,-
160x210 € 7020,-
160x220 € 7140,-
180x200 € 7000,-
180x210 € 7090,-
180x220 € 7180,-
200x200 € 7110,-
200x210 € 7210,-
200x220 € 7310,-
Afmeting
in CM
ClimaBest
365 Nachten Thuis Proefslapen
70x200 € 3420,-
70x210 € 3450,-
80x200 € 3465,-
80x210 € 3510,-
80x220 € 3570,-
90x200 € 3500,-
90x210 € 3545,-
90x220 € 3590,-
100x200 € 3555,-
100x210 € 3605,-
100x220 € 3655,-
140x200 € 6770,-
140x210 € 6900,-
160x200 € 6930,-
160x210 € 7020,-
160x220 € 7140,-
180x200 € 7000,-
180x210 € 7090,-
180x220 € 7180,-
200x200 € 7110,-
200x210 € 7210,-
200x220 € 7310,-

De genoemde prijzen zijn geldig per 15 oktober 2018, in Euro's incl. bezorgkosten. De btw wordt volledig door Sleep4you BV voor haar rekening genomen. Door het LivingComfort zorg- en actieplan koopt u btw vrij.
Vooralsnog leveren wij geen andere maten dan hetgeen bovenstaand vermeld

ClimaBest PerfectCare Boxspring