ClimaBest Comfort Boxspring

✓ Stel zelf uw favoriete boxspring samen.
✓ Vele verschillende stoffen, kleuren en achterwanden
✓ In vlakke en elektrisch verstelbare uitvoering
✓ Kies uw eigen gewenste matras
✓ Comfortabel slapen zonder rugpijn
Plaats uw bestelling

ClimaBest als stijlicoon: Stel zelf uw ClimaBest Comfort Boxspring samen

 • Zowel niet- als elektrisch verstelbaar
 • Kies uit 5 verschillende achterwanden
 • Keuze uit 3 stofsoorten in vele verschillende kleuren
 • Keuze uit de hoogwaardige Energy+, MediActive of Excellence matrassen

Zelf samenstellen

De ClimaBest Comfort Boxspring is gemakkelijk samen te stellen in verschillende; kleuren, stoffen, verstelbaarheid en achterwanden. Hiermee bepaalt u zelf hoe uw ClimaBest Boxspring eruit komt te zien. Zo voegt de ClimaBest Boxspring hoogwaardige kwaliteit samen met stijlvol slapen. 

5 verschillende achterwanden

Bij het samenstellen van uw ClimaBest Comfort Boxspring kunt u kiezen uit 5 verschillende type achterwanden. Elk type achterwand is uiteraard verkrijgbaar in de stof en kleur uit ons programma.

Volledig effen
Vierkante blokken
Langwerpige blokken
Langwerpige strepen
Golven gecapitonneerd3 verschillende stoffen

De ClimaBest Comfort Boxspring is verkrijgbaar in 3 verschillende stofsoorten: fijn geweven, dicht geweven en kunstleder. Creëer uw persoonlijke boxspring door de stof te kiezen die bij u past.

Ruw geweven
Fijn geweven
Kunstleder


Vele verschillende kleuren

De ClimaBest Boxspring is in diverse kleuren beschikbaar. Kies de kleur die harmonieert met uw slaapkamerinterieur.

Fijn geweven

De fijn geweven stof geeft de boxspring een elegante en luxe uitstraling.

Zwart
Antraciet
Donker taupe
Licht taupe
Grijs


Dicht geweven

De dicht geweven stof zorgt voor een stoer en toch chique uitstraling van uw boxspring.

Zwart
Grijs
Taupe


Kunstleder

Een boxspring in kunstleder uitgevoerd is eigentijds en modern.

Zwart
Antraciet
Grijs
Taupe
Gebroken wit

Direct samenstellen

Ontdek alle mogelijkheden > Stel direct uw boxspring samen

ClimaBest Comfort Boxspring - Is altijd beter

De ClimaBest Comfort Boxspring kunt u zelf samenstellen qua achterwand, kleur, stof, verstelbaarheid en matrasmerk. Uw gewenste stijl in combinatie met de hoogste kwaliteit Nederlands fabricaat.

 • Goedkoper dankzij het internet
 • Direct vanuit Nederlandse fabriek
 • Voorsprong dankzij innovatie
 • Uitstekende kwaliteit voor de laagste prijs

Dankzij het internet zijn we in staat om de laagste prijs aan te bieden voor de ClimaBest Comfort Boxspring in combinatie met topkwaliteit Energy+ en MediActive NASA traagschuim matrassen van maar liefst 23 centimeter hoogte of de Living Comfort Excellence matrassen. Een uitgebreid dealernetwerk is bij Living Comfort niet aan de orde. De 16 eigen Living Comfort showrooms met goed geïnformeerde adviseurs zorgen voor een advies op maat zonder overbodige kosten. De ClimaBest Comfort Boxspring wordt ook altijd direct vanuit de fabriek gratis geleverd en opgehaald. Zo weten we de kosten voor kwaliteitsproducten laag te houden.

Technologie van morgen, vandaag in huis

Innovatie staat bij de ClimaBest Boxspring voorop. Met een deskundig en gespecialiseerd team van medewerkers, slaapspecialisten en textielfabrikanten werken we dagelijks aan de kwaliteit en dienstverlening van onze producten. Tezamen zijn we gekomen tot de ClimaBest Comfort Boxspring. Een boxspring uitgerust met de allernieuwste technieken op het gebied van huisstofmijt allergie Purotex®, vochtverwerking en temperatuurregulatie; 'Adaptive & Cairfull' en hygiëne; 'Protective'. Met de ClimaBest Comfort Boxspring haalt u de technologie van morgen vandaag in huis. Verzeker uzelf voor zowel nu als in de toekomst van een gezonde nachtrust.

Wij geloven in onze producten en diensten. Daarom mag 365 nachten proefslapen op de ClimaBest Comfort Boxspring. Niet tevreden? Geen probleem! Dan halen wij, zonder vragen te stellen, de producten gratis weer op. Niet goed = Geld terug. Een boxspring kopen was nog nooit zo makkelijk en veilig.Optimale drukverdeling

Een boxspring combinatie dient uw lichaam op de juiste wijze te ondersteunen en voor een optimale drukverdeling te zorgen. Het matras speelt hierbij een doorslaggevende rol. Vandaar dat de ClimaBest Boxspring is uitgerust met matrassen van Energy+, MediActive en/of Excellence.

 • Betere doorbloeding
 • Draagt bij aan een diepere slaap

Vifit traagschuim

De matras merken Energy+ en MediActive zijn gespecialiseerd in zogenaamde traagschuim matrassen. Het toegepaste Vifit traagschuim volgt en ondersteunt de natuurlijke vormen van het lichaam. Hierdoor wordt de druk die het matras op het lichaam uitoefent veel beter verdeeld. Door deze optimale drukverdeling worden de bloedvaten en zenuwbanen tijdens de slaap aanzienlijk minder belast. Met als resultaat dat het woelen en draaien in bed sterk afneemt.

De optimale drukverdeling van het Vifit traagschuim staat garant voor een bijzonder aangenaam ligcomfort. Hierdoor ontstaat een zwevende slaapsensatie dat als zeer prettig wordt ervaren.

Optie: BlueFlex UltraComfort traagschuim

Het Energy+ & MediActive traagschuim matras zijn optioneel uit te rusten met BlueFlex UltraComfort traagschuim. Dit met geldeeltjes geïnjecteerde traagschuim (50 kgs per m3) voegt de volgende voordelen toe:

 • Superieure drukverlaging. Zorgt voor de best mogelijke lichaamsondersteuning.
 • Ideale slaaptemperatuur. Verkoelend in de zomer, behaaglijk warm in de winter.
 • Maximaal ademend vermogen. Optimale luchtcirculatie.
 • Optimale afvoer van lichaamswarmte. Leidt tot een diepere slaap.

Bekijk de video over BlueFlex


Voor een geringe meerprijs, € 49,95 voor een 1-persoonsmatrastopper en € 99,90 voor een 2-persoonsmatrastopper (of splittopper), wordt het Vifit traagschuim in de ClimaBest Matrastopper vervangen door het unieke BlueFlex UltraComfort traagschuim (ultracomfort visco-elastisch polyethyleen-urethaan). Dit schuim is momenteel de beste oplossing voor drukverlagende anti-decubitus matrassen.

Lichamelijke klachten

De Energy+ of MediActive matrassen leveren door de optimale drukverdeling tevens een bijdrage aan het verminderen  van klachten zoals rugpijn, schouderpijn, nekpijn en pijn in de heupen.

Bedlegerig

Tevens is een optimale drukverdeling van belang voor mensen die bijvoorbeeld bedlegerig zijn. De druk- en schuifkrachten worden door het Vifit of BlueFlex UltraComfort traagschuim tot aanvaardbare proporties teruggebracht. Het helpt schade aan de huid  te voorkomen. Door het wegnemen van drukpunten kan de doorbloeding van de huid beter plaatsvinden. Met andere woorden de ClimaBest Comfort Boxspring biedt een preventieve werking voor bijvoorbeeld doorligwonden. Bij reeds ontstane schade zal de boxspring kunnen bijdragen aan het herstel van de huid.


matras drukverdeling

Drukverdeling zonder Energy+ / MediActive matras i.c.m. de ClimaBest Comfort  Boxspring 

Op de oranje plekken is duidelijk te zien waar de drukpunten zich bevinden op het menselijk lichaam bij het plaatsnemen op een standaard matras.

mediactive matras drukverdelingDrukverdeling met Energy+ / MediActive matras i.c.m. de ClimaBest Comfort Boxspring 

Er zijn geen oranje plekken meer zichtbaar. De druk is veel beter verdeeld. Hierdoor is er een betere doorbloeding en draagt het bij aan een diepere slaap. Zo ervaart u het beste van traagschuim op uw stijlvolle boxspring.


Hoogste ligcomfort met de ClimaBest Comfort Boxspring

 • Altijd ontspannen liggen
 • Optimale ventilatie
 • Warmteregulerend
 • Optioneel: elektrisch verstelbaar

Er zijn een aantal redenen op te noemen waarom iemand voor een boxspring kiest. Maar het meest gehoorde argument is toch wel dat een boxspring het hoogste ligcomfort biedt.

Inslapen

Met name voor het inslapen is het hoogste ligcomfort van groot belang. Want als u het naar uw zin heeft op uw boxspring dan ontspant u zowel lichamelijk als geestelijk. Voor de kwaliteit van uw nachtrust is het van belang dat u binnen een minuut of 15 de slaap vat. Een boxspring dat het hoogste ligcomfort biedt zal u hierbij meer dan ondersteunen.

Relaxen

De slaapkamer is tegenwoordig meer en meer een verlengstuk geworden van de huiskamer. Wij brengen steeds meer tijd op bed door. In de slaapkamer tv kijken, de tablet raadplegen of op bed ontbijten is meer regel dan uitzondering. Dat een boxspring dan het hoogste ligcomfort moet bieden is vanzelfsprekend.

Persoonlijk

Maar wat de ene persoon als hoogste ligcomfort ervaart, houdt de andere persoon mogelijk uit zijn slaap. Van hoogste ligcomfort is dus geen algemene definitie te geven. Het is een persoonlijke ervaring. Een boxspring vergelijken gaat alleen wanneer u verschillende matrassen op de boxspring probeert, met diverse comfort niveaus. Zo maakt u voor uzelf de juiste keuze. De ClimaBest Comfort Boxspring is in 3 verschillende comfort niveaus beschikbaar. Deze niveaus worden door de matrassen gerealiseerd.

 • Soepel ligcomfort: Indien u de boxspring uitrust met de kern van het Energy+ matras in de soepele uitvoering realiseert u een boxspring die zachter aanvoelt en iets meer meegeeft.
 • Medium ligcomfort: Wanneer de boxspring is voorzien van de kern van het MediActive matras dan komt u iets dieper en vaster in het matras te liggen. De combinatie biedt een perfecte ondersteuning met een iets steviger gevoel.
 • Stevig ligcomfort: Voor een stevig dus wat harder ligcomfort plaatst u de kern van het Energy+ matras in de stevige uitvoering op de boxspring bodem. Deze combinatie is uitermate geschikt voor mensen die van een hardere ondergrond houden of zwaarder zijn dan 120 kilo (tot maximaal 140 kg).

Elektrisch verstelbare boxspring

Wilt u genieten van extra ligcomfort? De ClimaBest Comfort Boxspring is niet alleen verkrijgbaar in een vlakke variant, maar ook in een elektrisch verstelbare boxspring. De elektrisch verstelbare ClimaBest Boxspring is uitgerust met een oerdegelijke Duitse elektromotor. Hiermee kan het rug- en beendeel onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. Hierdoor ervaart u een optimaal ligcomfort, ongeacht de houding waarin u ligt.

Proefslapen

Welk vorm van ligcomfort bij u past kunt u onder meer vaststellen tijdens een bezoek aan een van onze showrooms. Er is er altijd wel een bij u in de buurt. Wilt u direct online bestellen? Dan vragen we na afloop van uw bestelling naar uw profiel en de daarbij door u gewenste / bijbehorende comfortklasse. Daarnaast bieden wij standaard de mogelijkheid 365 nachten proefslapen. Mocht een matras niet aan uw wensen voldoen, dan kunt u besluiten deze te vervangen of uw bestelling te retourneren met onze Niet goed = Geld terug garantie.

100% Anti-allergisch: ClimaBest, dé innovatie in gezond slapen

 • 100% Anti-allergisch

Van de huisstofmijt zelf heeft u niets te vrezen. Hoewel het voor u misschien een angstaanjagende gedachte is, maar op een beetje matras leven toch al gauw 1 miljoen huisstofmijten.

Schadelijk voor uw gezondheid zijn de uitwerpselen van de huisstofmijt. Deze uitwerpselen liggen aan de basis van de huisstofmijtallergie. In de jaren 50 van de vorige eeuw leed slechts 5% van de volwassen Westerse bevolking aan een vorm van huisstofmijt allergie. Inmiddels is dit aantal opgelopen tot ongeveer 30%. Bij jongeren bedraagt dit percentage zelfs al 40%. Het is dan ook van belang dat u kiest voor een boxspring die 100% anti-allergisch werkt.

Symptomen

Indien uw slaapsysteem u niet 100% anti-allergisch beschermt, loopt u een gerede kans met de volgende fysieke ongemakken te worden geconfronteerd: jeukende ogen, een verstopte neus, een loopneus, huiduitslag of ademhalingsproblemen. Er is dan sprake van huisstofmijtallergie. Deze klachten verergeren meestal wanneer u in bed ligt. Van een ongestoorde nachtrust is dan vaak geen sprake meer. Uiteindelijk kan een huisstofmijtallergie zelfs leiden tot astma.

Voorkomen is beter dan genezen

De matrassen van de ClimaBest Comfort Boxspring kunnen worden uitgerust met een losse allergeendichte hoes, de ClimaBest Protector, behandelt met Purotex®. Door middel van actieve probiotica wordt ruim 89% van de allergie veroorzakende elementen uit uw matras verwijdert.  Daarnaast kan de hoes worden gewassen in de wasmachine waardoor achterblijvende uitwerpselen direct de hoes verlaten.  De spiegel van de boxspring bedbodem is uitgerust met een 3-dimensioneel gebreide stof. Deze stof is ook Purotex®behandelt. Dus mocht er onverhoopt op de bodem van de boxspring ook een huisstofmijt kolonie zijn gevestigd, dan zal deze niet voor een allergische reactie kunnen zorgen. Op deze wijze biedt de ClimaBest Comfort Boxspring  een 100% anti-allergisch resultaat.

Bekijk de video over Purotex®


Dionne Steenbergen
Product Expert LivingComfort

Altijd 365 nachten thuis proefslapen

Op al onze producten gaat u altijd eerst 365 nachten gratis proefslapen. Niet goed = Geld terug. Meer info

Specificaties

Boxspring opbouw Boxspring inclusief matrassen en hoofdbord
Kern boxspring Binnenveren
Onderstel boxspring Ca. 22 cm hoog, massief vurenhout, binnenveren kern (elektrothermisch gehard staal), hoogwaardig HD PU schuim
Poten 15 cm hoog, hout in wengé kleur (zwartbruin)
Inclusief hoofdbord Ja
Afmeting hoofdbord 106 cm hoog, 10 cm diep, 20 cm breder dan afmeting boxspring
Hoofdbord Volledig effen, gecapitonneerd golven, langwerpige blokken, langwerpige strepen, vierkante blokken
Verkrijgbaar in verstelbaarheid Vlak of elektrisch verstelbaar
Elektrisch verstelbaar Verstelbaar rug- en beengedeelte
Stofsoort Fijn geweven, dicht geweven, kunstleder
Kleuren Bij fijn geweven: licht taupe, zwart, grijs, donker taupe, antraciet | Bij dicht geweven: taupe, zwart, grijs | Bij kunstleder: taupe, zwart, grijs, gebroken wit, antraciet
Inclusief matras Ja
Inclusief matrastopper Nee
Matrassen Energy+, MediActive, Excellence
Matrashoogte 23 cm bij Energy+, MediActive, 22 cm bij Excellence
Opbouw Afhankelijk van gekozen matras
Indeling matraskern Afhankelijk van gekozen matras
Aantal zones Afhankelijk van gekozen matras
Toplaag Afhankelijk van gekozen matras
BlueFlex UltraComfort traagschuim Optionee in combinatie met het Energy+ of MediActive matras v.a. € 49,95, SG50, geschuimde A-kwaliteit, open celstructuur
Meegestoffeerde matraskern Nee
Matras keerbaar Energy+ en MediActive niet keerbaar, Excellence Pocketveren en Excellence Koudschuim wel keerbaar
Maximaal belastbaar gewicht Tot 140 kg in combinatie met Energy+ Stevig
Ligcomfort Afhankelijk van gekozen matras
Type slaper Afhankelijk van gekozen matras
Anti-allergisch Ja
Tijk Luxe Excellence matrashoes
Materiaal tijk Polyesther
Afritsbare tijk Ja, met rits rondom
Wasvoorschrift tijk Wasmachine tot 40 graden Celsius
Kleur tijk Blauw
Levensduur 10 jaar, bij normaal gebruik en onderhoud
Garantie 10 jaar volledig, zonder afschrijving

"Wist u dat u zelf uw eigen ClimaBest Comfort Boxspring kunt samenstellen? Klik op ‘Stel uw boxspring samen’ en ervaar op persoonlijke wijze stap voor stap het bestelproces. "

Lode Kortleven
Product Expert Limburg/Maasmechelen

ClimaBest-Boxspring beoordelingen op Trustpilot

Boxsprings vergelijken, vergelijk voordat u koopt!

Waarin onderscheide de ClimaBest Boxspring zich? Bekijk het overzicht.

<
>
Energy+ M Line Box II Boxspring
met Slow Motion VI matrassen
Eastborn Nummer 10
met nummer 10 matrassen
Auping Boxspring Dominica
met Cresto Visco matrassen
365 nachten thuis proefslapen
Niet goed = Geld terug
Tot 90 dagen omruilgarantie Afhankelijk van dealer 30 dagen omruilgarantie
Actieprijs Comfort €880,-
Deluxe €1299,-

i.c.m. Energy+ matras
Winkelprijs
€ 4.719
Winkelprijs
€ 1.999
Winkelprijs
€4.225
Wij bezorgen de Boxspring gratis. Mocht het nodig zijn, dan halen we de Boxspring ook gratis weer bij u op. Nee,
geen bezorgkosten
Afhankelijk van dealer Nee,
geen bezorgkosten
Achteraf na levering
Niet Goed = Geld Terug
Afhankelijk van dealer Afhankelijk van dealer Afhankelijk van dealer
10 jaar volledige
garantie zonder
afschrijving
5 jaar garantie 5 jaar aflopend op het matras, 25 jaar op het vereninterieur van de boxspring tegen draad- en framebreuk 2 jaar standaard garantie. Na registratie totaal 5 jaar, waarvan 2 jaar volledig. Na 2 jaar geldt een afschrijving
37 cm 22 cm 37 cm 37 cm
23 cm 26 cm 18 cm 20 cm
Inclusief, hoogte 106 cm Inclusief, hoogte 120 cm Inclusief, hoogte 95 of 110 cm Inclusief, hoogte 95 cm
Energy+ matras. Thermisch geharde pocketvering kern met 5 cm BlueFlex UltraComfort Traagschuim toplaag M Line Slow Motion VI matras. pocketvering kern met 8 cm traagschuim toplaag Meegestoffeerde pocketvering matras Nummer 10 Pocketvering met comfortlaag van HR schuim
Ja
+ in combinatie met de SleepProtector (vanaf €49,-)
Ja Nee Ja
Extra te bestellen overtrek € 49,-
Pro Active hygiënesysteem, Adaptive & Cairfull M-Line soft en fresh systeem Open schuim structuur Open schuim structuur en opengewerkte zijstroken
TNO, Öko-tex TUV, TNO, LGA Öko-tex Onbekend Cradle to Cradle
8,7
trustpilot90 beoordelingen
Nee Nee Nee
Vandaag voor 12 uur besteld.
Morgen in huis
6 tot 8 Weken 6 tot 8 Weken 4 tot 6 Weken

100% bescherming door SleepProtector
tegen vochtopbouw, schadelijke schimmel- en bacterievorming en vervuiling door huidschilfers, (dode) huistofmijten en diens uitwerpselen.

Geen beschermende maatregelen ter voorkoming van ernstige matrasvervuiling. Geen beschermende maatregelen ter voorkoming van ernstige matrasvervuiling. Geen beschermende maatregelen ter voorkoming van ernstige matrasvervuiling.
Nederland Denemarken Nederland Nederland

ClimaBest-Boxspring actieprijzen gelden t/m 31-10-2018

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs t/m 31-10-2018. Mede dankzij het internet zijn wij in staat een webwinkelkorting tot wel 60% aan te bieden.

ClimaBest Comfort Boxspring In combinatie met matras
Formaat Excellence Pocketveren Excellence Koudschuim EnergyPlus MediActive Direct zelf samenstellen
140x200 € 799 € 859 € 939 € 1039 Samenstellen
140x210 € 1049 € 1149 Samenstellen
160x200 € 879 € 939 € 1099 € 1199 Samenstellen
160x210 € 969 € 1029 € 1229 € 1329 Samenstellen
160x220 € 1369 € 1469 Samenstellen
180x200 € 949 € 1009 € 1189 € 1289 Samenstellen
180x210 € 1039 € 1099 € 1319 € 1419 Samenstellen
180x220 € 1449 € 1549 Samenstellen
200x200 € 1319 € 1419 Samenstellen
200x210 € 1459 € 1559 Samenstellen
200x220 € 1599 € 1699 Samenstellen
140x200 € 799 € 859 € 939 € 1039 Samenstellen
140x210 € 1049 € 1149 Samenstellen
160x200 € 879 € 939 € 1099 € 1199 Samenstellen
160x210 € 969 € 1029 € 1229 € 1329 Samenstellen
160x220 € 1369 € 1469 Samenstellen
180x200 € 949 € 1009 € 1189 € 1289 Samenstellen
180x210 € 1039 € 1099 € 1319 € 1419 Samenstellen
180x220 € 1449 € 1549 Samenstellen
200x200 € 1319 € 1419 Samenstellen
200x210 € 1459 € 1559 Samenstellen
200x220 € 1599 € 1699 Samenstellen
ClimaBest Comfort Boxspring In combinatie met matras
Formaat Excellence Pocketveren Excellence Koudschuim EnergyPlus MediActive Direct zelf samenstellen
140x200 € 12,65 € 13,60 € 14,87 € 16,45 Samenstellen
140x210 € 16,61 € 18,19 Samenstellen
160x200 € 13,92 € 14,87 € 17,40 € 18,98 Samenstellen
160x210 € 15,34 € 16,29 € 19,46 € 21,04 Samenstellen
160x220 € 21,68 € 23,26 Samenstellen
180x200 € 15,03 € 15,98 € 18,83 € 20,41 Samenstellen
180x210 € 16,45 € 17,40 € 20,88 € 22,47 Samenstellen
180x220 € 22,94 € 24,53 Samenstellen
200x200 € 20,88 € 22,47 Samenstellen
200x210 € 23,10 € 24,68 Samenstellen
200x220 € 25,32 € 26,90 Samenstellen
140x200 € 12,65 € 13,60 € 14,87 € 16,45 Samenstellen
140x210 € 16,61 € 18,19 Samenstellen
160x200 € 13,92 € 14,87 € 17,40 € 18,98 Samenstellen
160x210 € 15,34 € 16,29 € 19,46 € 21,04 Samenstellen
160x220 € 21,68 € 23,26 Samenstellen
180x200 € 15,03 € 15,98 € 18,83 € 20,41 Samenstellen
180x210 € 16,45 € 17,40 € 20,88 € 22,47 Samenstellen
180x220 € 22,94 € 24,53 Samenstellen
200x200 € 20,88 € 22,47 Samenstellen
200x210 € 23,10 € 24,68 Samenstellen
200x220 € 25,32 € 26,90 Samenstellen

De genoemde prijzen zijn geldig per 15 oktober 2018, in Euro's incl. bezorgkosten. De btw wordt volledig door Sleep4you BV voor haar rekening genomen. Door het LivingComfort zorg- en actieplan koopt u btw vrij.
Vooralsnog leveren wij geen andere maten dan hetgeen bovenstaand vermeld

ClimaBest Comfort Boxspring